top of page

Algemene voorwaarden

Hieronder vindt u de algemene voorwaarden van Casa Tatie.

Reserveringen

We hanteren bij Casa Tatie een minimale verblijfsduur van 7 nachten en van 14 nachten in het hoogseizoen (december - februari). Reserveringen die worden gemaakt via de website of via een extern boekingskanaal, zijn definitief na het afronden van de reservering.

Heeft u vragen over de woning of over de beschikbaarheid, neem dan contact met ons op via info@casatatie.com.
 

In- en uitchecken

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15:00 uur bij ons inchecken. Mocht u eerder willen inchecken, dan gaat dit op basis van beschikbaarheid. Op de dag van vertrek, zullen wij u uitchecken tot maximaal 11:00 uur. Een eventuele late check-out is mogelijk op basis van beschikbaarheid en zal met u besproken worden.

Schoonmaak en onderhoud

Eén keer per week zal er een grote schoonmaak plaatsvinden. Hierbij worden de bedden verschoond, badkamers gepoetst en gestofzuigd en gedweild. Desgewenst zal er 3x per week een kleine schoonmaak plaatsvinden waarbij de handdoeken worden verwisseld.

Borg

Wij rekenen een borg van € 500/1.000 ANG/500 USD per reservering. Deze dient u vooraf over te maken op onze rekening of bij aankomst contant of met een betaalverzoek te betalen. Bij vertrek zullen wij deze borg aan uw retourneren min de water en elektrakosten van uw verblijf.

Betalingsvoorwaarden

Direct na de reservering ontvangt u een gespecificeerde factuur. Van het totaalbedrag dient u 20% binnen 2 weken na boeking over te schrijven. Het resterende factuurbedrag uiterlijk 30 dagen voor de aankomstdatum. Hiervoor zal een nieuwe factuur gestuurd worden.

Annuleringsvoorwaarden

Tot 30 dagen voor aankomst kunt u de reservering kosteloos annuleren. Wanneer u binnen deze 30 dagen de reservering annuleert, bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom. Onvoorziene omstandigheden kunnen tot gevolg hebben dat een geplande vakantie niet door kan gaan. Wij adviseren dan ook altijd om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Schade aan meubels of spullen

Wanneer er enige schade ontstaat in de woning, dient dit direct door de gasten gerapporteerd te worden. De kosten hiervan zullen op mindering worden gebracht op de borg. Mochten de reparatie- en/of vervangingskosten hoger zijn dan de borg, dan dient dit door de gast bijbetaald te worden. Dit geldt ook voor het verdwijnen van inventaris en/of badlakens. 

Extra huisregels

Roken is enkel toegestaan in de tuin van de woning. Wanneer er in huis gerookt wordt, bedragen de reinigingskosten hiervan ANG. 500.

Het gebruik van drugs en/of het handelen in drugs is niet toegestaan in zowel de woning als op het terrein van Casa Tatie. Wanneer we merken dat dit gebruikt wordt, zal directe verwijdering uit het huis plaatsvinden zonder restitutie van de reissom of borg.

Aansprakelijkheid

Het verblijf in Casa Tatie is geheel op eigen risico. Casa Tatie kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade geleden aan persoonlijke spullen of letsel bij u of één van uw medereizigers gedurende uw verblijf.

bottom of page