top of page

Curaçao Activities

Curaçao Activities is de lokale expert voor tours & activiteiten op het eiland. Met meer dan 12 jaar ervaring bieden ze een brede selectie van top tours, samengesteld om u een onvergetelijke ervaring te bieden tijdens uw vakantie. Of het gaat om actieve, culturele of water activiteiten: bij Curaçao Activities is het allemaal mogelijk!

Diverse tours zijn bij Landhuis Bona Vista te boeken.

Jeep Adventure Oostkust
$85 per persoon

Jeep Adventure Westkust
$119 per persoon

Jeep East & West.jpeg

Elke dinsdag, donderdag en zaterdag start deze jeeptour in St. Jorisbaai waar een spannende off-road trail begint door het ruige terrein van Koraal Tabak en eindigt met een snorkelavontuur bij Director's Bay.

De jeeptour begint om ongeveer 8.30 uur zodra iedereen is opgehaald door onze vriendelijke lokale gids. Onze jeeps zijn ongelooflijk stoer, maar toch verrassend luxueus en comfortabel. In het comfort van onze jeep steek je de zandvlaktes van de Sint Jorisbaai over, een spannend off-road parcours over de hobbelige weg van Koraal Tabak, zie je de wilde noordkust van Curaçao, bezoek je een oude grot met een prachtig panoramisch uitzicht, rijd je door de kleurrijke wijken rond Santa Catharina, stop je bij de Aloë Vera-plantage, rijd je naar de adembenemende Sein Post met zijn 360-graden panoramisch uitzicht en stop je om te snorkelen bij de spectaculaire Director's Bay.

Elke maandag, woensdag en vrijdag begint deze jeeptour om ongeveer 9.00 uur zodra iedereen is opgehaald door onze vriendelijke lokale gids. Tijdens een zeven uur durende tour in een luxe en comfortabele jeep, ontdek je enkele van de bijzondere bezienswaardigheden van Curaçao.

 

Het avontuur begint wanneer we de bewoonde wereld verlaten en off-road gaan op de zandvlaktes van San Pedro waar we je naar alle uithoeken van Bandabou brengen. Onderweg maken we een stop bij museum Savonet, het nieuwste museum van Curaçao, gelegen in het Christoffel Nationaal park. Hier vertelt de gids het verhaal over de oorspronkelijke bewoners, de verbinding tussen mens, natuur en cultuur. Bekijk de kracht van moeder natuur wanneer je een prachtige Boca bezoekt, op de top van een berg staat met een iconisch uitzicht op het meest noordelijke puntje van Curaçao. Daarna rijden we naar een prachtig strand en daar stap je zo het kristalblauwe water in.

UTV Experience Westkust
$209 per persoon

Ga op weg naar de meest ultieme manier om de ruige westkant van Curaçao te verkennen!

 

Deze tour begint om 08:00 of 13:00 uur bij Sambil en tijdens de 3,5 uur durende tour zit je achter het stuur van je UTV en ontdek je de wilde natuur van Curaçao, plaatsen die je niet zou kunnen bereiken met een gewone auto! Je steekt de zandvlaktes van San Pedro over waar we je naar alle uithoeken van Bandabou brengen. Geniet van wandelen door een verborgen grot en bekijk de kracht van moeder natuur wanneer je een prachtige Boca bezoekt. Stap dan in het kristalblauwe water van Daai Booi en je voelt je als herboren!

UTV.jpeg
Otrobanda City Walk.jpeg

Stadswandeling door Otrabanda
$27 per persoon

Tijdens de rondleiding ziet u de historische bouwstijlen van Curaçao, leert u de geschiedenis achter deze historische gebouwen kennen en ziet u prachtige kunstwerken.

 

Onder begeleiding van onze gids leer je de stad op een heel andere manier kennen en bezoek je alle bijzondere bezienswaardigheden die er te zien zijn. Je wandelt door smalle steegjes en ontdekt de mooiste muurschilderingen en kunst. De rondleiding is elke vrijdag om 16.30 uur bij de ingang van het Rif Fort Village. Benieuwd wat de lokale keuken te bieden heeft? De tour eindigt bij Bario Hotel, waar u kunt genieten van een lekkere lunch.

bottom of page